Υπηρεσίες

Επισκευή Στέγης

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Οι ανταγωνιστικές τιμές μας σας επιτρέπουν να έχετε μια μόνιμη και οικονομική λύση, ξενοιάζοντας μια και καλή.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ

H εταιρία μας έχει τη δυνατότητα να παράγει μια πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων άριστης ποιότητας και εγγυημένης εφαρμογής που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η επιχείρηση μας ασχολείται με την επισκευή στέγης. Με εμπειρία πολλών ετών αναλαμβάνουμε επίσης: Τοποθέτηση κεραμιδιών, κατασκευή και επιδιόρθωση κεραμοσκεπής, σκίαστρα, κιόσκια, πέργκολες, σοφίτες, στέγαστρα και οποιαδήποτε εργασία για τη σκεπή σας.

Οι ειδικοί στη στέγη!

Η επισκευή της στέγης χρειάζεται πάνω απ’ όλα καλό σχεδιασμό και σωστή μελέτη από εξειδικευμένο συνεργείο. Οι περισσότερες παλαιότερες κατασκευές αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα στις στέγες. Οι καιρικές συνθήκες, η έλλειψη μόνωσης, η έλλειψη συντήρησης, οι σεισμοί κλπ. προκαλούν φθορές στα κεραμίδια.

Γαλίτης, Επισκευή, Τοποθέτηση, Σκεπές & Στέγης
Γαλίτης, Επισκευή, Τοποθέτηση, Σκεπές & Στέγης

Ακόμα και στις μεγάλες αστικές πόλεις, αν ρίξουμε μια καλή ματιά από τη θέα του μπαλκονιού μας, σίγουρα θα δούμε ένα κτίσμα που θα στολίζεται από κεραμίδια και θα ξεχωρίζει ανάμεσα στις ομοιόμορφες ταράτσες των πολυκατοικιών.

Είπαν Για Εμάς…

Ο επαγγελματίας βρήκε το πρόβλημα και το έλυσε γρήγορα!
Παπαευθυμίου Ιωάννης

Κλείστε Ραντεβού

Μέσω της φόρμας έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε ραντεβού και να συναντηθούμε για να συζητήσουμε για την υπηρεσία που θέλετε να σας προσφέρουμε.

Υπηρεσίες

  • Τοποθέτηση Υδρορροών
  • Επισκευή Στέγης
  • Τοποθέτηση Πάνελ
  • Τοποθέτηση Αεραγωγών
  • Τοποθέτηση Στεγανοποιητικού Υλικού

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Θερμομονωτικές ιδιότητες

Θερμομονωτικά υλικά και πέρα ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα, προσφέρουν και τις ιδανικές συνθήκες στο εσωτερικό του χώρου που έχουν εγκατασταθεί.

Πολλά χρόνια ζωής

Με την χρήση ποιοτικών υλικών, εξασφαλίζετε ανθεκτικότητα στις δύσκολες καιρικές συνθήκες και μακροχρόνια αντοχή.

Close Menu