Υπηρεσίες

Τοποθέτηση Πάνελ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Οι ανταγωνιστικές τιμές μας σας επιτρέπουν να έχετε μια μόνιμη και οικονομική λύση, ξενοιάζοντας μια και καλή.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ

H εταιρία μας έχει τη δυνατότητα να παράγει μια πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων άριστης ποιότητας και εγγυημένης εφαρμογής που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η επιχείρηση μας ασχολείται με την Τοποθέτηση Πάνελ. Με εμπειρία πολλών ετών αναλαμβάνουμε επίσης: Τοποθέτηση κεραμιδιών, κατασκευή και επιδιόρθωση κεραμοσκεπής, σκίαστρα, κιόσκια, πέργκολες, σοφίτες, στέγαστρα και οποιαδήποτε εργασία για τη σκεπή σας.

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΝΕΛ

Τα πάνελ πολυουρεθάνης οροφής αποτελούν μια πολύ δημοφιλή επιλογή στα πάνελ οροφής, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων ενδιαφερόμενων. Αντικαθιστούν τα παραδοσιακά υλικά κάλυψης στέγης, προσφέροντας πολύ καλή θερμομόνωση, αλλά και οικονομική τιμή αγοράς. Η τοποθέτηση πάνελ πλαγιοκάλυψης γίνεται, επίσης, πολύ εύκολα με πάνελ πολυουρεθάνης.

ΠΑΝΕΛ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ ,ΠΑΝΕΛ ΠΛΑΓΙΟΚΑΛΥΨΗΣ – ΠΑΧΟΥΣ 3 CM – ΚΥΜΑΤΙΣΤΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ
ΠΑΝΕΛ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗΣ ,ΠΑΝΕΛ ΠΛΑΓΙΟΚΑΛΥΨΗΣ – ΠΑΧΟΥΣ 3 CM – ΚΥΜΑΤΙΣΤΗΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

Ακόμη και σε στέγες με μικρή κλίση, τα πάνελ πολυουρεθάνης οροφής μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα και γρήγορα. Είναι καλό να γνωρίζεις τι έχουν να σου προσφέρουν, για να ξέρεις αν τα οφέλη τους είναι χρήσιμα για το σπίτι σου. Έτσι, θα κάνεις την καλύτερη επιλογή για τοποθέτηση πάνελ οροφής που θα αντέξουν χρόνια. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες που είναι καλό να γνωρίζεις, πριν την τοποθέτηση.

Είπαν Για Εμάς…

Πάρα πολύ καλή δουλειά!
Κουτσόπουλος Αθανάσιος

Κλείστε Ραντεβού

Μέσω της φόρμας έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε ραντεβού και να συναντηθούμε για να συζητήσουμε για την υπηρεσία που θέλετε να σας προσφέρουμε.

Υπηρεσίες

  • Τοποθέτηση Υδρορροών
  • Επισκευή Στέγης
  • Τοποθέτηση Πάνελ
  • Τοποθέτηση Αεραγωγών
  • Τοποθέτηση Στεγανοποιητικού Υλικού

Ποια οφέλη προσφέρουν τα πάνελ πολυουρεθάνης οροφής στο χώρο σου

Θερμομονωτικές Ιδιότητες

Όλα τα σύγχρονα πάνελ οροφής αποτελούνται από θερμομονωτικά υλικά και πέρα ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα, προσφέρουν και τις ιδανικές συνθήκες στο εσωτερικό του χώρου που έχουν εγκατασταθεί. Ειδικά για τα πάνελ πολυουρεθάνης οροφής, οι θερμομονωτικές ιδιότητες είναι το σήμα κατατεθέν.

Μεγαλύτερη Διάρκεια Ζωής

Για την ασφαλή εγκατάσταση των πάνελ οροφής, συμβουλεύσου έναν εξειδικευμένο τεχνικό. Εκείνος θα εξασφαλίσει την εξειδικευμένη κατασκευή της στέγης σου με ποιοτικά πάνελ οροφής, που διαθέτουν ανθεκτικότητα στις δύσκολες καιρικές συνθήκες και μακροχρόνια αντοχή.

Ελάχιστος Χρόνος Τοποθέτησης

Εξαιτίας του μικρού βάρους και της μορφής των πάνελ οροφής, μειώνεται το κόστος και ο χρόνος τοποθέτησής τους. Έτσι, εφόσον χρειάζεσαι μία άμεση λύση για το χειμώνα, οι επαγγελματίες μας θα αναλάβουν την άμεση τοποθέτησή τους.

Στεγανότητα Απέναντι Στη Βροχή

Η τοποθέτηση πάνελ οροφής μπορεί να φανεί σύμμαχος ενάντια στο νερό της βροχής. Ειδικά, σε περιοχές, που η κακοκαιρία είναι συχνό φαινόμενο, βοηθούν στο να αποφεύγονται οι πλημμύρες.

Αντοχή Στις Σεισμικές Δονήσεις

Διακρίνονται για τη μεγάλη αντοχή τους στις πιέσεις. Πέρα από το αισθητικό αποτέλεσμα, προσφέρουν ασφάλεια και στους σεισμούς και γι’ αυτό χρησιμοποιούνται και σε περιοχές με έντονη σεισμική δραστηριότητα.

Χαμηλό Κόστος Υλικών Στήριξης

Το κόστος των πάνελ οροφής είναι ιδιαιτέρως χαμηλό, κυρίως εξαιτίας του μικρού βάρους και της μορφής τους. Βέβαια, μπορεί το υλικό να είναι οικονομικό, αλλά παράγοντας που θα επηρεάσει τις τιμές του είναι και το κόστος εγκατάστασης. Όσο περισσότερες ιδιαιτερότητες και ανάγκες έχει η σκεπή, τόσο πιο πιθανό είναι να αυξηθεί και το κόστος.

Close Menu