Υπηρεσίες

Τοποθέτηση Στεγανοποιητικού Υλικού

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Οι ανταγωνιστικές τιμές μας σας επιτρέπουν να έχετε μια μόνιμη και οικονομική λύση, ξενοιάζοντας μια και καλή.

ΠΟΙΚΙΛΙΑ

H εταιρία μας έχει τη δυνατότητα να παράγει μια πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων άριστης ποιότητας και εγγυημένης εφαρμογής που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η επιχείρηση μας ασχολείται με την Τοποθέτηση Στεγανοποιητικού Υλικού με εμπειρία πολλών ετών.

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ

Η υγρασία αποτελεί χωρίς αμφιβολία το συνηθέστερο πρόβλημα που πλήττει τα κτίρια και προβληματίζει τόσο τους ιδιώτες, όσο και τους μηχανικούς, που καλούνται να την αντιμετωπίσουν. O παρακάτω πρακτικός οδηγός πρόληψης των προβλημάτων υγρασίας που εντοπίζονται στα κτίρια παρουσιάζει τα συνηθέστερα σφάλματα που πραγματοποιούνται στη φάση της κατασκευής και συμπληρώνει τις μεθόδους εφαρμογής με τα κατάλληλα υλικά.

Γαλίτης, Αεραγωγοί, Τοποθέτηση, Προιον
Στεγανωτικά Υλικά | Μονωτικά Υλικά | Στεγανωτικά Ταρατσών

Το νερό υπάρχει παντού με όλες τις μορφές του. Η επαφή του με τα κτίρια αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα δημιουργήσει προβλήματα, η θεραπεία των οποίων είναι συνήθως δύσκολη, επίπονη, όχι πλήρως αποτελεσματική και οικονομικά ασύμφορη. Έτσι, το κόστος συντήρησης του κτιρίου εκτοξεύεται και υπερβαίνει κατά πολύ το κόστος κατασκευής.

Είπαν Για Εμάς…

Υπήρξε αξιόλογη δουλειά και συνέπεια, σε λογικές τιμές!
Ζανιάς Γεώργιος

Κλείστε Ραντεβού

Μέσω της φόρμας έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε ραντεβού και να συναντηθούμε για να συζητήσουμε για την υπηρεσία που θέλετε να σας προσφέρουμε.

Υπηρεσίες

  • Τοποθέτηση Υδρορροών
  • Επισκευή Στέγης
  • Τοποθέτηση Πάνελ
  • Τοποθέτηση Αεραγωγών
  • Τοποθέτηση Στεγανοποιητικού Υλικού

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ποιότητα Υλικό

Η καλή ποιότητα υλικών και κατασκευής που μπορεί να σημαίνει αυξημένο κόστος, σημαίνει όμως και μικρό κόστος συντήρησης.

Στεγανοποίηση

Η πολύ προσεκτική τοποθέτηση της στεγανοποίησης από εξειδικευμένο συνεργείο και σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής του στεγανοποιητικού υλικού. Τα κυριότερα σημεία, στα οποία εντοπίζονται προβλήματα υγρασίας στα κτίρια, είναι το υπόγειο, η στέγη, το δώμα και τα επιχρίσματα.

Close Menu